Saturday, 18 June 2011

STUDY !

huhuuhhuuhu ... dlu mmg aku ni malas nk bukak buku tapi sejak dapat status single ni asyik nk mengadap buku je aku ni ... tp xpe lah ad jugak kemajuan ... ag pown skunk ni sem pendek xbley nak main2 ... nak kne wat btol2 ... subjek sem ni pown memeningkan kepala skit .. lagi2 digital system ... mmg sakit kepala nak fahamkan ... tp kalau kita cuba mesti masuk .. cm skunk ni apa yg aq wat semue aq dh fokus .. xde main2 ag ... 
 
ni no digital system yg aku belajar ... agak susah jugak lah subjek ni bagi aq untuk sem pendek ni ... masuk litar semue mmg aq xtwu la nk wat cm ne .. hiihihihih 

lagi 2 mggu je nak final ... takut pown ad jugak ... tapi mintak2 lah aku boleh wat btol2 ... aku xnk pointer aku turun ... moge2 aq bley buat ... aq pown dh mula rajin nk stdy ... ihihihiih 

nur syahadah


lagu ni dah nak dekat dah ngan nama aq . . huhuhuhu . . aku tertanya-tanya ap maksud bagi nama aq ini . . . lagu kat atas ni xmcm dri aku pown . .. jauh beza . . . bila lah aq akn jadi mcm lagu kt atas ek . . . tapi xpe aku akn cube berusaha untuk menjadi macam maksud2 lagu 2 ... amin 

Sunday, 5 June 2011

i HATE u but i LOVE u !

hurrmm .... i hate u but i love  .... i hate u coz kamu dh bnyk berjanji ngan aku tp xde 1 pown yg kau tunaikn .. dlm benci2 aq nk lupakn kau tp msih ad sayang ag ... 2 yg susah aku nk lupakn kau ... aku sakit aty ngok kau bahagia ngan pompan2 kau .. tapi napa aq xboley nak rasa mcm 2 ?? kau mmg nk ngok aq derita kan ... setiap kali aku text kau , kau mesti xkn blz .... aq thu kau dh bnci aku tp xpyh nk sekse aq mcm ni tros ... kau boley bahagia tapi napa aku xboleh nk bahagia ... dulu kau nak kemana semue dngn aq tp skunk ??? sowg utara sorg selatan !!! aq bnci kau wat hidup aku derita !!! kau banyak wat aku sakit !!! bagi lah aku peluang untuk bahagia !!! aq jelez ngok ko ngan pompan2 lain .... aq cemburu !!!!!!