Sunday, 22 May 2011

MENGHARAP !!!!!

aq dh xtwu kat spe aq nk cte.... hanya kt sni je tmpt aku lpskn aty n perasaan yang aku rasa .... napa kau xboley nak maafkan aku .... aku sanggup nk tunggu kau sampai 5 tahun akn datang tapi napa kau yg xnk tggu ??? kau ckp JGN SURUH AQ MENGHARAP KAT KAU LG ... tapi aku xboley coz dah mcm2 kau watkat aku .... aku susah nk lpekn kau !!!! napa kau perlu mcj aku cm ny ... ny ayat kau " KO THU X AQ DH FADE UP DGR R,,,KALO KO FKIR LAKI LAIN BGOZ GO ON AR...AQ CKP WAT KALI TRAKHR EA KAT KO,AQ XKN TERIMA KO BLIK WALAUPUN 1SAAT...KO FHM X? SO KO XPYH MGHARAP KT AQ " mmg kau xnk aq mngharap kt kau sbb kau mmg dh ad yg baru sbb 2 kau ckp cm 2 ... ny ag ayt kau mcj aq "ko xpyh ctew psl 5thun akn dtg pnye ... aq pown xkn bgtwu ,tpi aq twu pe aq nk wat ... so ko xpyh fkirkn ag pown xtn2 ag ko akn nk aq jgak ... mne twu ko dh ad jntn lain " ayt ny ptut tuju kt kau coz ko yg ad yg bru bkn aq lah weiy ... aku doakn kau bahagia ngan awek bru kau 2 weiy !!!!! aq xpernah ad yg bru slain kau weiy !!!!!! sumpah ... kalau aku tawu bnde ny jd cm ny kt aku xde aq nk clash ngan ex aq 2 .... napa kau wat cm ny weiy ... kau pulangkan balik segala bnde yg pernah jd hak milik kau dlu !!!!!! ny lagu aku akn pulangkn balik kt kau !!! lagu yg kau penah bg kt aku !!!!!! 

Tuesday, 17 May 2011

tension !!!

aku benci hidup macam ni ... ary2 datang masalah ... mmg e2 dugaan aku ... tapi aku xkuat .... aku xde sokongan .... sokongan aku hanya pada mmber aku HALIL , NAIM , BOY ... dyowg tempat aku mengadu ... ny aku nk cite , ad abg aku ny ... dah ada ank bini kot tapi napa plak aku pown dy nk syg ... aku xde bg harapan pape pown kat dy ... dy yg anggap aku ny mcm awek dy .. xfikir ank bini kot dy .. dyowg dah gaduh laki bini lps 2 nak salah kn aku punca pergaduhan ... aku xde wat salh pown ... aku syg family dyowg ... napa aku yg jadi mangsa ... napa !!! siap luahkn aty n perasaan kt aku napa ? aku dh penah ckp kt kau abg .... aku MMG XKN TERIMA LAKI LAIN DLM HIDUP AKU !! napa kau siap ajak aku couple lagi ... aku syg ex aq .. aku xsyg kau .... jgn lah nk tuduh aku ny perampas kebahagian korg .. aq syg korg mcm akak n abgaku sndri ... napa aku kne tuduh macam ny... ny semue bkn salah aku ... ny salah abang !!!! abg yg wat rumah tgga abg cerai-berai ... bkn adik yg wat lah .... lg pown adik xnk kawin ngan abg lah !!!!!!! adik nk stdy !!!!!! ag pown adik xske bermadu !!!!!! tolong lah faham aty adik mcm mne ... kenapa time adik tengah kecewa abg wat hal ngan adik !!!!!! 

Saturday, 14 May 2011

KENANGAN LALU ! ! !

kenangan lalu yang membuatkan hidup aku cerah dan bersinar ...kau yang pertama dalam hidup aku tapi xtawu napa aku x rasa cam 2 pown ... sorry aku pernah kecewakn kau dlu ea ... tapi kau prlu tawu aku tetap aggap kau kawan aku ... kau tempat aq mengadu masalah ... kau kawan yang faham aku ... aku sayang kau lah ... aku pown xsabar nak dapat hadiah dari kau ... nak mintak hadiah mahal2 dari kau .... huhuhuhu ... aku xkisah kalo aku x bahagia tapi nak sangat ngok kau happy weiy ... dah lama sangat kau single ... hahahaha ... btw thanx kerana memahami aku ... aku tawu kadang2 kau plik ngok aku kn ... tapi e2 lah aku sebenarnye ... gambo lama lah ... ahahah ... 

itu lah kau si botak ... 
MUHAMMAD IDHAM BIN SATIMAN 
7 JULAI 1992


MUHAMMAD HAZIQ BIN MAHADI
21 OKTOBER 1993

ngan kau pulak haeziq aku xtawu napa sayang bebeno aku kat kau ... walaupown kau yang curang ngan aku tapi still sayang kau lagi ... semue marah aku sbb BREAK UP ngan kau ... ngan kau jugak aku jd playgirl ... semue sbb kau tp napa ayah aku still suke kau ... pape pown aku tetap sayang kau ... aq rasa kau owg pertama yg btol2 aku sayng coz susah aku nak lupakan kau haeziq ... dah macam2 cara kot aku cuba nak lupakn tp tetap susah .... kita BREAK UP pown atas sebb tertntu ... family kita xmerestui .. macam kita sembunyikn dri dyowg merka tetap tau ... tapi sekarang aku dah xcam dulu lg ... aku dah bley jugak lupakan kau skit2 coz aq dh punye penganti tapi e2 pown xkekal lama ... hurm ... doakan aku di temukan jodoh ea haeziq ... 


MUHAMMAD ASSAD BIN OTHMAN (BOY)
4 OGOS 1992

kau pulak boy dah banyak ajar aku benda yang baru ... terima kasih ea boy ... walupown kita xde jodoh ingat lah aq teta sayang kau ... walaupown ad yang nak aq , aq tetap tolak owg 2 coz aq xbley nk lupekn kau ... aq akn ingat kenangan kita prgi bercuti ramai2 ngan naim,khai,halil,pok din n sepupu pok din 2 ... lupa nama dy ... rindu kenangan dulu ... rindu kau masa kat seremban dulu ... kita dah banyak berubah ... kau jugak yang mengajar aku erti setia ... banyak bnde aku nak cakap pasal kau ... kau baik tapi masalah nya aku e selalu beranggapan buruk erhadap kau ... sory selama pengenalan kita aq banyak sakitkan aty kau .. lps ny aq xtwu ngan sapa plak aq nak gaduh ... seriously aq mmg rindu gila r nk fight2 ngan kau .... hahhhahah ... pape pown wat lah yang terbaik untuk hidup kau ea kawan .. LUV 2 FWEN ... 

Saturday, 7 May 2011

aishiteru !

pelik kan aq punye statement kali ny ... 
hahahahha .... e2 lah yg aq rase sekarang ...
merinduimu setengah mati ...
boy {assad} ko twu x aq syg ko ... 
aq twu aq sbb yg wat kan kita punya hubungan jadi cm ny ....
ko perlu tawu aq kat jb je aq kuat coz d family aq tp aq kat sne xde pape ...
ko semangat aq selama ny ... 
aq syg ko ... aq tawu aq mmg xpndai nk jaga aty ko ... 
tapi aq mmg susah nk wat cm 2 ...
ko mmg cukop baik untuk aq ....  



MUHAMMAD ASSAD BIN OTHMAN 
92080401****

tpi aq je yg susah nk memahami ko ... 
tp sekarang baru aq tawu ko mmg penting untuk aq ..
hubungan kita dah xcm dlu yg senang susah kita bersama ... 
sekarang masing wat hal sndri ...
aq rindu saat kita bersama ....
ko bagai nyawa aq boy ...
apa pown terjadi aq akn tetap tggu ko boy !!!! 
miss HUBBY so much !!!! 
pelok sayang HONEY untuk hubby ... 
aq xde laki lain selain ko ... ko yg terakhir bagi aq ...
walaupown ramai yg x marestui hubungan kita ... 
aq twu ramai sngt ...
tp ko perlu tawu aq tetap nk ko ... 
1 ary mmbe dyowg akn terima hubungan kita ini ... 



happy mother day !


selamat hari ibu wat ibu2 didunia ...
tanpa ibu @ mak kita tidak mengenal dunia ini ...
aq syg sangat kat mak aq ... 
susah senang dy tetap dy sembunyikn dri kami sekeluarga ...
mak aq seorang yg tabah ....
miss my mom so mch ... 
along xde bnde nak bg kat mak sempena mother day ny along just bley bg kasih sayang along kat mak je ...
mak dah macam kawan along sendri ...
ap yg berlaku kat along semue along cite kat mak (menanggis) ... 
mak segalanya bagi along ... 
xde bf pown xpe yg pnting mak add kat sisi along ...
khas wat mak muuuaaaahhhhhh ! ! ! <3 < 3 
along <3 mak ...